maanantai 30. heinäkuuta 2007

Keitä mokuilijat ja hyysärit ovat ?

Koska hyysäyksessä ja yltiövapaamielisen maahanmuuton kannattamisessa ei ole mitään järkeä, herää kysymys, mikä tällaisten ihmisten motiivi on? Mokuilijat voidaan jakaa karkeasti kolmeen päätyyppiin: moraalisäteilijät, vasemmistoanarkistit ja opportunistit.

Moraalisäteilijät kannattavat monikultturismia ja hyysäävät maahanmuuttajia, koska se tarjoaa heille tilaisuuden paistatella julkisuudessa hyvinä, sivistyneinä ja eettis-moraalisesti korkeatasoisina ihmisinä. Moraalisäteilijöítä tyypillisimmillään ovat RKP:n kukkahattutädit Astrid Thors ja Eva Biaudet.

"Rikkaana maana Suomen on kannettava vastuunsa"

Vasemmistoanarkisteille yhteistä on vasemmistolaisuus ja jonkin asteinen nihilismi tai anarkismi. He vastustavat länsimaista, markkinatalouteen perustuvaa yhteiskuntajärjestystä, ja haluavat käytöksellään ja pukeutumisellaan provosoida ja ärsyttää vallitsevan yhteiskuntajärjestyksen kannattajia. Tähän lajityyppiin kuuluvat esim. Paavo Arhinmäki ja Rosa ”vittu haisee hyvältä” Meriläinen.

"Suomi kuuluu kaikille. Kannabis laillistettava"

Opportunisteja yhdistää halu olla voittajien tai kuvitellun enemmistön puolella. He saattavat itse epäillä kannattamansa asian järkevyyttä, mutta sanovat puoltavansa sitä, jos uskovat sen olevan itselleen tai edustamalleen ryhmälle edullisinta. Tähän lajityyppiin kuuluvat tällä hetkellä useimmat suomalaiset poliitikot ja muut, jotka haluavat itselleen leiman ”suvaitsevainen ja valistunut”. Tyypillinen opportunisti on esimerkiksi Matti Vanhanen.

"Monikulttuurisuus on rikkaus ja voimavara"

Opportunistit ovat edellä mainituista heterogeenisinta porukkaa. Säälittävimmät heistä vaahtoavat monikulttuurin puolesta, koska monikulttuuripropaganda on saanut heidät uskomaan, että mokuilun vastustaja on sivistymätön ja tyhmä rasisti. Vaarallisempia opportunisteja ovat hovikelpoisemmat poliittiset pyrkyrit, jotka ovat valmiit tekemään vaikka maanpetoksen, jos se edistää heidän omaa etuaan tai uraansa.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Lisäisin listaan vielä sellaiset ihmiset, jotka kuvittelevat hyötyvänsä maahanmuutajista taloudellisesti. Sellaisiakin on, esimerkiksi halpatyövoiman käyttäjät sekä monet kauppiaat,joiden liivintaskuihin virtaa KELAN kautta rahaa maahanmuutajien välityksellä.

Hyöty on kuitenkin väliaikainen ja tulee maksettavaksi myöhemmin takaisin korkojen kera.

Realisti kirjoitti...

Esim. monet mamubisneksellä rahaa tekevät järjestöt (mm. Pakolaisneuvonta ry) hyötyvät mamuista taloudellisesti. Nämä voi pudottaa myös tuohon opportunisti-lokeroon.

Anonyymi kirjoitti...

Tuli vielä mieleen, että kaikki nuo edellä mainitsemasi hyysärit ovat niitä bisnesmiehille hyödyllisiä idiootteja, jotka tekevät ns. likaisen työn. 'Hyödyn' keräävät muut.

Anonyymi kirjoitti...

"Koska hyysäyksessä ja yltiövapaamielisen maahanmuuton kannattamisessa ei ole mitään järkeä"

Mikä on "hyysäyksen" vastakohta? Rasismi, ksenofogia vai "maahanmuuttokriittisyys"?

En ole vielä onnistunut huomaamaan yhtään "yltiövapaamielistä maahanmuuton kannattajaa". Onko niitä paljonkin? Mainitse muutama ja perustele kantasi.