maanantai 30. heinäkuuta 2007

Monikulttuuurinen itsemurha ?

Monikulttuurisuuden ja "suvaitsevaisuuden" pakkosyöttö on saavuttanut Suomessa uskomattomat mittasuhteet. Maahanmuuttajat ovat Suomelle "voimavara" ja "rikkaus". Näitä monikulttuurisuuden ihanuutta ylistäviä mantroja toistellaan itsestäänselvyyksinä, ja niiden kyseenalaistaminen leimataan sopimattomaksi ja rasistiseksi.

Medioissa (internetiä lukuunottamatta) ei puhuta siitä, että hyväuskoinen ja maailmoja syleilevä maahanmuuttopolitiikka tulee erittäin kalliiksi ja johtaa Suomessa saamaan kuin kaikkialla muuallakin: rikollisuuuden voimakkaaseen kasvuun ja maahanmuuttajaghettojen syntymiseen.

Poliitikot ja tiedotusvälineet vaikenevat kehityksen huonoista puolista yhteisellä sopimuksella, vaikka varoittavia esimerkkejä on nähtävissä sekä USA:ssa että Euroopassa. Australiassa ja Tanskassa maahanmuuttopolitiikassa on jo tehty täyskäännös, kun on huomattu, mihin ylisuvaitsevaisuus ja hyväuskoisuus johtaa. Jostain syystä Suomessa ei haluta ottaa oppia muiden kokemuksista. Suomea ollaan muuttamassa monikulttuuriseksi samalla fanaattisella innolla, jolla idealismin sokaisema "älymystö" halusi 1970-luvulla muuttaa Suomen kommunistiseksi maaksi.

Suomi on pieni, länsimaisen mittapuun mukaan köyhä maa. Meillä ole velvollisuutta yrittää ratkaista maailman ongelmia siten, että kaikille tänne pyrkiville järjestetään asunto ja täysihoito suomalaisen veronmaksajan kustannuksella. Siihen emme edes kykene. Sitävastoin onnistumme kyllä tuhoamaan oman maamme, jos suostumme jakamaan kansallisvarallisuutemme ja verotulomme kaikkien jaolle pyrkivien kanssa.

Suosittelen tutustumaan Jussi Halla-Ahon analyyttisiin kirjoituksiin http://www.halla-aho.com/scripta/ Ne edustavat kattavinta ja vastaansanomattominta kuvausta siitä, miksi monikulttuuri-ideologia olisi pysäytettävä ennenkuin on liian myöhäistä.

Ei kommentteja: